Sommerfuglepasta, sauterede kammuslinger og tapenade af tørrede tranebær og tomater

(0)
Sommerfuglepasta, sauterede kammuslinger og tapenade af tørrede tranebær og tomater
  Udskriv

Tilberedelsestid

Kogetid

Mængde

4 personer

Ingredienser

200 g sommerfuglepasta
12 kammuslinger
10 tørrede tomater
80 g Craisins® tørrede tranebær
30 g pinjekerner
olivenolie
salt
peber
½ bundt basilikum

Tilberedelse

Cook the pasta. Drain. Finely chop the dried tomatoes. Add the Craisins® dried cranberries and the pine nuts.

Kog pastaen. Hæld vandet fra. Hak de tørrede tomater fint. Tilsæt Craisins® tørrede tranebær og pinjekernerne.

Sauter kammuslingerne i olivenolie. Tilsæt salt og peber. Tilsæt pastaen og tapenaden af tranebær og tomat. Pynt med det skårne basilikum og server.

Opskrifterne er skabt af Charles Soussin

Vores produkter

Vores produkter

Et bredt udvalg af smagsvarianter for at variere nydelserne. Genfind smagen af tranebær i vores produkter.

Opdag
Hvem er vi?

Hvem er vi?

Ocean Spray er en andelsvirksomhed, som forener mere end 700 tranebærproducenter i Nordamerika og i Chile.

Opdag vores historie

Sommerfuglepasta, sauterede kammuslinger og tapenade af tørrede tranebær og tomater

Sommerfuglepasta, sauterede kammuslinger og tapenade af tørrede tranebær og tomater