Fjern stilkene, og vask de røde bær. Tilsæt sukker, og bland for at få en coulis.
Pisk æggehviderne, til de er stive. Tilsæt sukker.
Fordel æggehviderne i 4 ovnfaste portionsskåle og tilsæt Craisins® tørrede tranebær. Bag i mikrobølgeovn ved middelstyrke i 30 til 45 sekunder.
Hæld coulisen i 4 glas, og læg æggehviderne ovenpå. Server afkølet. Fjern stilkene, og vask de røde bær. Tilsæt sukker, og bland for at få en coulis.
Pisk æggehviderne, til de er stive. Tilsæt sukker.
Fordel æggehviderne i 4 ovnfaste portionsskåle og tilsæt Craisins® tørrede tranebær. Bag i mikrobølgeovn ved middelstyrke i 30 til 45 sekunder.
Hæld coulisen i 4 glas, og læg æggehviderne ovenpå. Serveres afkølet
Opskrifterne er skabt af Charles Soussin