Brownies med tranebær og pinjekerner

(0)
Brownies med tranebær og pinjekerner
  Udskriv

Tilberedelsestid

Kogetid

Mængde

Til 6 personer

Ingredienser

125 g mørk chokolade
125 g smør,
125 g sukker
4 spiseskefulde mel
4 æg
80 g Craisins® tørrede tranebær
50 g pinjekerner
salt

Tilberedelse

Forvarm ovnen til 200°C (termostat 6/7).

Smelt chokoladen og smørret.

Adskil æggehviderne fra blommerne

Bland sukkeret, æggeblommerne og melet i en salatskål. Tilsæt chokoladeblandingen.

Pisk æggehviderne stive efter at have tilsat salt.

Bland forsigtigt de stive æggehvider med Craisins® tørrede tranebær og pinjekerner med en spatel.

Hæld det i et firkantet smurt ovnfad og bag i 20 til 30 minutter.

Lad den køle af og udskær brownien i små firkanter

Opskrifterne er skabt af Charles Soussin

Vores produkter

Vores produkter

Et bredt udvalg af smagsvarianter for at variere nydelserne. Genfind smagen af tranebær i vores produkter.

Opdag
Hvem er vi?

Hvem er vi?

Ocean Spray er en andelsvirksomhed, som forener mere end 700 tranebærproducenter i Nordamerika og i Chile.

Opdag vores historie

Brownies med tranebær og pinjekerner

Brownies med tranebær og pinjekerner