Fortrolighed

Ocean Spray gemmer ikke personlige oplysninger, medmindre der er givet frivillig tilladelse hertil og med fuldt kendskab til årsagen. Vi beder ikke vores besøgende om at registrere sig eller udlevere oplysninger, før de besøger vores websted. Hvis du kontakter os via vores annoncering på vores websted, bruger vi de oplysninger, du giver os, med henblik på at levere de tjenester, som du har bedt om, såsom at besvare et spørgsmål eller give dig en opskrift. Hvis du har kontaktet os pr. e-mail og har bedt om at blive sat på vores kontaktliste, accepterer du, at vi kontakter dig fra tid til anden. Du kan til enhver tid bede om, at dit navn bliver slettet fra vores kontaktliste, ved at sende os en e-mail.
 
Ocean Spray anmoder om, at brugere under 13 år ikke sender personlige oplysninger. Ocean Spray deler ikke de oplysninger, vores kunder har givet, med firmaer uden for vores virksomhed. Vi distribuerer ikke vores kundelister.
Hvis du har spørgsmål angående denne politik, må du endelig kontakte os. 
 
Med post:
Haugen-Gruppen AS
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
 
Forbrugerservice:
+45 3634 3000
 
Pr. e-mail:
info@haugen-gruppen.dk
 
Ocean Spray modtager ikke uopfordrede ideer og indsendelser til produkter, emballager, marketing, reklamer, forskning eller kommercielle aktiviteter. Hvis du beslutter at indsende en idé, accepterer du, at idéen bliver og forbliver Ocean Sprays eksklusive ejendom, uden andet vederlag.